Ne demek?

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve kapının dâhilen hariçya namuslu açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında dosdoğru bir yol ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Kullanılacak erkek adetsı 100 kişyararlı aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış kapılarında PUSH BAR veya PANİK Pas olmalıdır.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın bapsı montajı silme meraklı şekilde strüktürlması gereken ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıkan üründe teltik binalmaması müstelzim bir işlemdir.

Kapı sargılantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sıkıştırmasına neden olur.

Yangın bapsı, yangın merdiveninin kıvılcım ve dumandan korunup katların arasına yada yaşam alanlarına geçmesini önlemek amacıyla kullanılır. Konstrüksiyonda kâin insanoğluın emniyetliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının muayene şeşna alınmasında önemli bir rol oynar.

Yekta kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak çabucak sadece her türlü strüktürlarda kullanılmaktadır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Düz yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye pozitif raporunun alınması bâtınin en önemli adımdır.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla mücadele ekiplerinin çdüzenışmasına olanak sağlar. Yangın bapları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve panik pası kadar müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Dolgular ile kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı emniyet kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

Yangın bapları temelı üs dahişenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı cam ve ısıevet dayanıklı ahşap üzere.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, müstacel çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle cereyan etmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları mutabık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca iyi olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa baplarak kapı açma zamanını kısaltmak ve insanoğluın kolay boşaltma olmalarını katkısızlar.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin gücük, hızlı ve Yangın Kapısı Fiyatları emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile bina muhtevai yahut dışı kurulan merdiven sistemine maruz isimdir. Basit bir yangın, saf afet ve benzeri durumlar olduğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı sinei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Report this wiki page